Mueller Rio houten badmeubel 60cm 1 kraangat

Mueller Rio houten badmeubel 60cm 1 kraangat
 

Beste prijs

Vanaf €849.00

 

Product informatie

Merk Mueller
Artikelnummer SK20052
EAN/UPC 7432030512544

€849.00 €849.00 1
€849.00
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €849.00
De Rio serie van Mueller is een badkamermeubel uitgevoerd met een keramische wastafel. Deze wastafel heeft een strakke vormgeving vanwege de rechthoekige afwerking. Keramiek heeft vele voordelen: -Krasbestendig -Natuurlijk materiaal -Eenvoudig onderhoud -Bestemd tegen chemicali?n Het badkamermeubel is gemaakt van eiken. Aan de bovenzijde van de lades zitten RVS uitsparingen, zodat de lades eenvoudig te openen zijn. Het ladesysteem is van DTC. Dit houdt in dat er stelmogelijkheden en een softclose sluiting opzit. Het eiken materiaal is vanuit de fabriek al in de olie gezet. Hierdoor is het waterafstotend en hoeft het niet meer ge?mpregneerd te worden. De serie Rio is verkrijgbaar in verschillende breedte maten. Afmeting: -60cm breed -46cm diep -58,5cm hoog Vergeet het meubel niet compleet te maken met de handige toebehoren.

Sanitairkamer.nl product informatie:

De Rio serie van Mueller is een badkamermeubel uitgevoerd met een keramische wastafel. Deze wastafel heeft een strakke vormgeving vanwege de rechthoekige afwerking. Keramiek heeft vele voordelen:
-Krasbestendig
-Natuurlijk materiaal
-Eenvoudig onderhoud
-Bestemd tegen chemicali?n
Het badkamermeubel is gemaakt van eiken. Aan de bovenzijde van de lades zitten RVS uitsparingen, zodat de lades eenvoudig te openen zijn. Het ladesysteem is van DTC. Dit houdt in dat er stelmogelijkheden en een softclose sluiting opzit. Het eiken materiaal is vanuit de fabriek al in de olie gezet. Hierdoor is het waterafstotend en hoeft het niet meer ge?mpregneerd te worden.
De serie Rio is verkrijgbaar in verschillende breedte maten.
Afmeting:
-60cm breed
-46cm diep
-58,5cm hoog
Vergeet het meubel niet compleet te maken met de handige toebehoren.

ga naar Sanitairkamer.nl