Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting) AO

Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting) AO
 

Beste prijs

Vanaf €179.95

 

Product informatie

Merk Geberit
Artikelnummer VMK049057
EAN/UPC 5400220490578

€179.95 €179.95 1
€179.95
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €179.95
Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting) AO Het complete duoblok Carde van VM is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar. De pot gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Het duoblok heeft een pot van 38cm hoog. Bij de AO-aansluiting plaatst u het closet rechtstreeks op de afvoer in de vloer. Hiervoor gebruikt u een daarvoor bestemd potmanchet. Specificaties Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting): - Duoblok - Met vloeraansluiting (AO) - Porselein - Inclusief reservoir - Inclusief toiletzitting - Met MDF Toiletzitting - Kunststof scharnieren - 69x38x79.5 cm

Tegeldepot.nl product informatie:

Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting) AO
Het complete duoblok Carde van VM is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar.
De pot gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Het duoblok heeft een pot van 38cm hoog.
Bij de AO-aansluiting plaatst u het closet rechtstreeks op de afvoer in de vloer. Hiervoor gebruikt u een daarvoor bestemd potmanchet.
Specificaties Duoblok Geberit Carde (inclusief reservoir en zitting):
- Duoblok
- Met vloeraansluiting (AO)
- Porselein
- Inclusief reservoir
- Inclusief toiletzitting
- Met MDF Toiletzitting
- Kunststof scharnieren
- 69x38x79.5 cm

ga naar Tegeldepot.nl