Duoblok Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting) AO

Duoblok Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting) AO
 

Beste prijs

Vanaf €151.50

 

Product informatie

Merk Geberit
Artikelnummer VMK049047
EAN/UPC 5400220490479

€151.50 €151.50 1
€151.50
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €151.50
Duoblok VM Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting) Het complete duoblok Herat van VM is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar. De pot gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Het duoblok heeft een pot van 40cm hoog. Het duoblok heeft een AO aansluiting. Bij de AO-aansluiting plaatst u het closet rechtstreeks op de afvoer in de vloer. Specificaties Duoblok Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting): - Duoblok - Met vloeraansluiting (ao) - Porselein - Inclusief reservoir - Inclusief toiletzitting - Met houtcomposiet zitting wit - Inox schanieren - 69x36x79.5 cm

Tegeldepot.nl product informatie:

Duoblok VM Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting)
Het complete duoblok Herat van VM is van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Omdat deze compleet geleverd wordt met toiletbril, wateraansluiting en waterreservoir bent u in één keer klaar.
De pot gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek is namelijk een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water intrekt en ook overig vuil makkelijk afdruipt. Het duoblok heeft een pot van 40cm hoog.
Het duoblok heeft een AO aansluiting. Bij de AO-aansluiting plaatst u het closet rechtstreeks op de afvoer in de vloer.
Specificaties Duoblok Geberit Herat (inclusief reservoir en zitting):
- Duoblok
- Met vloeraansluiting (ao)
- Porselein
- Inclusief reservoir
- Inclusief toiletzitting
- Met houtcomposiet zitting wit
- Inox schanieren
- 69x36x79.5 cm

ga naar Tegeldepot.nl