Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal)

Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal)
 

Beste prijs

Vanaf €114.90

 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3814150
EAN/UPC 8718274536201

€109.90 €109.90 1
€109.90
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €114.90
Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal)Om uw shampoo en douchegel kwijt te kunnen, is het handig om een doucherek aan te schaffen. Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal) is een rek dat u aan uw douchewand kunt hangen. Het voordeel daarvan is dat u geen gaten hoeft te boren in de muur. Serie Best Design RomeDe Rome serie bestaat uit veel verschillende accessoires die uw badkamer en toiletruimte compleet maken. Geef uw ruimte een finishing touch met accessoires van dezelfde serie en creëer een gehele sfeer.

Tegeldepot.nl product informatie:

Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal)
Om uw shampoo en douchegel kwijt te kunnen, is het handig om een doucherek aan te schaffen. Ophangrek Best Design Rome Geborsteld RVS (doucheregaal) is een rek dat u aan uw douchewand kunt hangen. Het voordeel daarvan is dat u geen gaten hoeft te boren in de muur.
Serie Best Design Rome
De Rome serie bestaat uit veel verschillende accessoires die uw badkamer en toiletruimte compleet maken. Geef uw ruimte een finishing touch met accessoires van dezelfde serie en creëer een gehele sfeer.

ga naar Tegeldepot.nl