Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas

Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas
 

Product informatie

Merk Sealskin
Artikelnummer SSKCK200906195100
EAN/UPC 8717821620097

€313.65 €369.00 3
€313.65
€315.00
€369.00
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €313.65
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €315.00
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €369.00
Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glasDe volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. De draaideur, voor plaatsing in een nis van 90 cm breed, wordt geleverd inclusief scharnieren en deurgreep. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM draaideuren voor in een nis zijn ook beschikbaar voor nismaten 70, 80 en 100cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze draaideur is tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig- Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk- De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat de deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig- Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, Mat zwart en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus!- Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl-Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

Tegeldepot.nl product informatie:

Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas
De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen.
De draaideur, voor plaatsing in een nis van 90 cm breed, wordt geleverd inclusief scharnieren en deurgreep. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer.
Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten.
I AM draaideuren voor in een nis zijn ook beschikbaar voor nismaten 70, 80 en 100cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze draaideur is tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking.
De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig
- Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk
- De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat de deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig
- Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, Mat zwart en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus!
- Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl
-Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

ga naar Tegeldepot.nl

Sanitairkamer.nl product informatie:

Een profielloze douchedeur biedt vele voordelen. Het onderhoud is zeer eenvoudig omdat er geen profielen aanwezig zijn. Enkel twee scharnieren zorgen voor het openen en sluiten van de douchedeur. Het design is minimalistisch waardoor er een moderne uitstraling ontstaat. De mat zwarte afwerking van het beslag maakt deze deur uniek in zijn soort.
Specificaties:?
8cm dik veiligheidsglas
90cm breed
200cm hoog
Voorzien van anti-kalk coating
Rechthoekige greep?
Mat zwart beslag
Autoclose scharnierwerk
Autoclose scharnierwerk houdt in dat de douchedeur automatisch dicht valt. De deur valt naar zijn nulpunt. Het nulpunt is in te stellen zodat de deur ook te plaatsen is in een hoek.

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Get Wet by Sealskin I AM Draaideur 90x200cm voor nis mat zwart 8mm helder veiligheidsglas met antikalk CK200906195100 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Sealskin specialist met een groot assortiment Draaideuren. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl