Handdoekhaak Tiger Boston Groot Rond RVS Geborsteld

Handdoekhaak Tiger Boston Groot Rond RVS Geborsteld
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR309630946
EAN/UPC 4008913096406

€19.00 €19.77 3
€19.00
€19.77
€19.60
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €19.00
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €19.77
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €24.60
Handdoekhaak Tiger Boston Groot Rond RVS GeborsteldDe Tiger Boston haak groot is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig te bevestigen aan de wand met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een muurplaatje verdwijnen de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht. In het assortiment van de Boston serie is tevens een kleinere variant van de haak beschikbaar alsmede een haken rekje. Het Boston concept bestaat daarnaast uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte, maar ook badkamermeubilair, douchecabines en kranen zijn beschikbaar binnen deze serie. Alles in één stijl. De accessoires uit deze serie zijn tevens in de kleur rvs gepolijst (glans) verkrijgbaar. De haak is ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar. Specificaties Tiger Boston handdoekhaak- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is- De Boston serie bevat tevens een kleine haak en een haken rekje- Onderdeel van het Boston totaalconcept- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs gepolijst (glans)- 5 jaar garantie

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Boston haak groot RVS CO309630946 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!

ga naar sanitairwinkel.nl

Sanitairkamer.nl product informatie:

Mooi en stijlvol. Functioneel en duurzaam. Dat is Boston, een serie die met de eenvoudige, strakke vormgeving rust brengt in uw badkamer. De serie is zeer compleet. In deze serie zijn ook meubelen, kranen, cabines en douche accessoires verkrijgbaar,hierdoor kunt u de gehele badkamer inrichten in ??n stijl, de Boston stijl.
De grote Tiger haak van de accessoireserie Boston is uitgevoerd in geborsteld RVS, en is ook verkrijgbaar in glanzend RVS. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 1 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. Dit product maakt deel uit van het Boston totaalconcept, dat verder bestaat uit kranen, badmeubelen, douche accessoires en douchecabines, alles in de Boston stijl.
- Onderdeel van het Boston totaalconcept
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Kan zowel geplakt (met Tigerfix 1) als geschroefd worden
- Ook verkrijgbaar in glanzend RVS
- Ook verkrijgbaar in klein formaat

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekhaak Tiger Boston Groot Rond RVS Geborsteld
De Tiger Boston haak groot is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig te bevestigen aan de wand met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een muurplaatje verdwijnen de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht. In het assortiment van de Boston serie is tevens een kleinere variant van de haak beschikbaar alsmede een haken rekje. Het Boston concept bestaat daarnaast uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte, maar ook badkamermeubilair, douchecabines en kranen zijn beschikbaar binnen deze serie. Alles in één stijl. De accessoires uit deze serie zijn tevens in de kleur rvs gepolijst (glans) verkrijgbaar.
De haak is ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Boston handdoekhaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is
- De Boston serie bevat tevens een kleine haak en een haken rekje
- Onderdeel van het Boston totaalconcept
- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs gepolijst (glans)
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl