Handdoekhaak Tiger Boston Klein RVS Geborsteld

Handdoekhaak Tiger Boston Klein RVS Geborsteld
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR309530946
EAN/UPC 4008913095409

€13.00 €13.18 3
€13.00
€13.18
€13.07
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €13.00
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €13.18
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €18.07
Handdoekhaak Tiger Boston Klein RVS GeborsteldDe Tiger Boston haak klein is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Door de slimme constructie van de haak zijn de bijgeleverde bevestigingsmiddelen niet zichtbaar na montage. Het Boston concept bestaat daarnaast uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte, maar ook badkamermeubilair, douchecabines en kranen zijn beschikbaar binnen deze serie. Alles in één stijl. De accessoires uit deze serie zijn tevens in de kleur rvs gepolijst (glans) verkrijgbaar. Specificaties Tiger Boston handdoekhaak- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- De Boston serie bevat tevens een grote haak en een hakenrekje - Onderdeel van het Boston totaalconcept- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs gepolijst (glans)- 5 jaar garantie

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Boston haak klein RVS CO309530946 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!

ga naar sanitairwinkel.nl

Sanitairkamer.nl product informatie:

Mooi en stijlvol. Functioneel en duurzaam. Dat is Boston, een serie die met de eenvoudige, strakke vormgeving rust brengt in uw badkamer. De serie is zeer compleet. In deze serie zijn ook meubelen, kranen, cabines en douche accessoires verkrijgbaar,hierdoor kunt u de gehele badkamer inrichten in ??n stijl, de Boston stijl.
De kleine Tiger haak van de accessoireserie Boston is uitgevoerd in glanzend RVS, en is ook verkrijgbaar in geborsteld RVS. Dit product kan uitsluitend worden bevestigd met de meegeleverde schroeven. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. Dit product maakt deel uit van het Boston totaalconcept, dat verder bestaat uit kranen, badmeubelen, douche accessoires en douchecabines, alles in de Boston stijl.
- Onderdeel van het Boston totaalconcept
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Ook verkrijgbaar in glanzend RVS
- Ook verkrijgbaar in groot formaat

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekhaak Tiger Boston Klein RVS Geborsteld
De Tiger Boston haak klein is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Door de slimme constructie van de haak zijn de bijgeleverde bevestigingsmiddelen niet zichtbaar na montage. Het Boston concept bestaat daarnaast uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte, maar ook badkamermeubilair, douchecabines en kranen zijn beschikbaar binnen deze serie. Alles in één stijl. De accessoires uit deze serie zijn tevens in de kleur rvs gepolijst (glans) verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Boston handdoekhaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- De Boston serie bevat tevens een grote haak en een hakenrekje
- Onderdeel van het Boston totaalconcept
- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs gepolijst (glans)
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl