Handdoekhaak Tiger Items Groot Vierkant Chroom

Handdoekhaak Tiger Items Groot Vierkant Chroom
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR284620346
EAN/UPC 4008912846002

€15.00 €16.00 3
€15.00
€16.00
€15.87
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €15.00
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €16.00
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €20.87
Handdoekhaak Tiger Items Groot Vierkant ChroomDe Tiger Items haak groot is uitgevoerd in de kleur chroom. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. Het Items concept bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires, badkamermeubilair en kranen, allemaal in één stijl. De accessoires zijn tevens in de kleur rvs geborsteld verkrijgbaar. De grote haak uit de Items serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar. Specificaties Tiger Items Handdoekhaak- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is- Tevens verkrijgbaar in kleine uitvoering (plakhaak) voor belastingen tot 1 kg- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs geborsteld- 5 jaar garantie

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Items haak groot chroom CO284620346 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!

ga naar sanitairwinkel.nl

Sanitairkamer.nl product informatie:

Door de eenvoudige, strakke vormgeving en het gebruik van duurzame materialen, geeft Items uw badkamer allure. Items accessoires zijn er in geborsteld RVS en in chroom. De Items accessoires maken deel uit van een een compleet badkamerconcept dat wastafels, badkamermeubilair, douchecabines, spiegels, kranen en vele accessoires omvat.
De grote Tiger haak van de accessoireserie Items is uitgevoerd in chroom, en is ook verkrijgbaar in RVS. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 1 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. Dit product maakt deel uit van het Items totaalconcept, dat verder bestaat uit kranen, badmeubelen, douche accessoires en douchecabines, alles in de Items stijl.
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Kan zowel geplakt (met Tigerfix 1) als geschroefd worden
- Ook verkrijgbaar in RVS
- Onderdeel van het Items totaalconcept
- Ook verkrijgbaar in klein formaat

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekhaak Tiger Items Groot Vierkant Chroom
De Tiger Items haak groot is uitgevoerd in de kleur chroom. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. Het Items concept bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires, badkamermeubilair en kranen, allemaal in één stijl. De accessoires zijn tevens in de kleur rvs geborsteld verkrijgbaar.
De grote haak uit de Items serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Items Handdoekhaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is
- Tevens verkrijgbaar in kleine uitvoering (plakhaak) voor belastingen tot 1 kg
- Ook verkrijgbaar in de kleur rvs geborsteld
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl