Handdoekhaak Tiger Melbourne Vierkant Dubbel Chroom

Handdoekhaak Tiger Melbourne Vierkant Dubbel Chroom
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR274630346
EAN/UPC 4008912746425

€11.64 €12.00 3
€11.74
€12.00
€11.64
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €11.74
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €12.00
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €16.64
Handdoekhaak Tiger Melbourne Vierkant Dubbel ChroomDe Tiger Melbourne haak is uitgevoerd in de kleur chroom. De dubbele haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. De Melbourne serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte. Alle Melbourne accessoires zijn tevens in de kleur rvs geborsteld verkrijgbaar. De haak uit de Melbourne serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar. Specificaties Tiger Melbourne handdoekhaak- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is- Deze haak is ook verkrijgbaar in twee andere afmetingen- Ook verkrijgbaar in de kleur RVS geborsteld- 5 jaar garantie

Sanitairkamer.nl product informatie:

De Melbourne serie kenmerkt zich door moderne, rechthoekige vormen met een luxe uitstraling. De serie is zeer compleet, waardoor u de gehele badkamer kunt inrichten met eenzelfde design badkameraccessoires. Van een bekerhouder tot een borstelgarnituur. Tiger Melbourne is een kwalitatieve, moderne badkameraccessoireserie!
De dubbele Tiger haak van de accessoireserie Melbourne is uitgevoerd in chroom. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 2 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar.
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Ook verkrijgbaar in RVS
- Kan zowel geplakt (met Tigerfix 2) als geschroefd worden

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Melbourne haak chroom 274630346 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekhaak Tiger Melbourne Vierkant Dubbel Chroom
De Tiger Melbourne haak is uitgevoerd in de kleur chroom. De dubbele haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. De Melbourne serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en de toiletruimte. Alle Melbourne accessoires zijn tevens in de kleur rvs geborsteld verkrijgbaar.
De haak uit de Melbourne serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Melbourne handdoekhaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is
- Deze haak is ook verkrijgbaar in twee andere afmetingen
- Ook verkrijgbaar in de kleur RVS geborsteld
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl