Handdoekrek Tiger Bold 2-armig Mat Zwart

Handdoekrek Tiger Bold 2-armig Mat Zwart
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR288730746
EAN/UPC 4008912887418

€54.36 €55.95 3
€54.81
€55.95
€54.36
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €54.81
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €55.95
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €59.36
Handdoekrek Tiger Bold 2-armig Mat ZwartHet 2-armige handdoekrek uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De beweegbare armen bieden plaats aan twee handdoeken en geven optimaal invulling aan de ruimte rondom de wastafel. Het 2-armige handdoekrek is eenvoudig te bevestigen, doordat gebruik gemaakt wordt van een muurplaatje zijn de bevestigingsmiddelen niet zichtbaar. De Bold serie bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte, allemaal in één stijl. De accessoires zijn tevens in de kleur chroom verkrijgbaar. Specificaties Tiger Bold handdoekrek- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Voorzien van twee beweegbare armen- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- Ook verkrijgbaar in de kleur chroom- 5 jaar garantie

Sanitairkamer.nl product informatie:

Bold is een stoere accessoirelijn en biedt een schitterend contrast op een lichte muur. Een aanwinst voor iedere badkamer. In deze serie zijn diverse accessoires verkrijgbaar.
Het 2-armige Tiger handdoekrek van de accessoireserie Bold is uitgevoerd in de kleur zwart gecombineerd met mat glas, en is ook verkrijgbaar in chroom. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar.
- Biedt plaats aan twee handdoeken
- Eenvoudig te reinigen
- Duurzame materialen
- Ook verkrijgbaar in chroom.

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Bold handdoekrek 2 armig zwart 288730746 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhouders. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekrek Tiger Bold 2-armig Mat Zwart
Het 2-armige handdoekrek uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De beweegbare armen bieden plaats aan twee handdoeken en geven optimaal invulling aan de ruimte rondom de wastafel. Het 2-armige handdoekrek is eenvoudig te bevestigen, doordat gebruik gemaakt wordt van een muurplaatje zijn de bevestigingsmiddelen niet zichtbaar. De Bold serie bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte, allemaal in één stijl. De accessoires zijn tevens in de kleur chroom verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Bold handdoekrek
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Voorzien van twee beweegbare armen
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Ook verkrijgbaar in de kleur chroom
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl