Kledinghaak Tiger Impuls Groot RVS Geborsteld

Kledinghaak Tiger Impuls Groot RVS Geborsteld
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer TGR387130946
EAN/UPC 4008913871416

€14.83 €15.25 3
€14.96
€15.25
€14.83
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €14.96
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €15.25
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €19.83
Kledinghaak Tiger Impuls Groot RVS GeborsteldDe Tiger Impuls haak groot is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. De Impuls serie bevat tevens een kleine haak die door middel van tape op de muur te bevestigen is, maar ook tal van andere accessoires voor de badkamer en de toiletruimte zijn beschikbaar binnen deze serie. Alle Impuls accessoires zijn tevens in de kleur chroom verkrijgbaar. De grote haak uit de Impuls serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar. Specificaties Tiger Impuls Kledinghaak- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is- Tevens verkrijgbaar in kleine uitvoering (plakhaak) voor belastingen tot 1 kg- Ook verkrijgbaar in de kleur chroom- 5 jaar garantie

Sanitairkamer.nl product informatie:

Impuls is een van de series binnen de Tiger collectie. De Impuls badkameraccessoires geven, zoals de naam al doet denken, een nieuwe impuls aan de moderne badkamer. Door de fraaie strakke lijnen die gecombineerd worden met vloeiende bijpassende vormen, wordt een bijzondere serie gecre?erd die zeker iets toevoegt aan de hedendaagse badkamer. In deze serie zijn ook badmeubelen en cabines verkrijgbaar. Hierdoor kunt u de gehele badkamer inrichten in ??n stijl, de Impuls stijl.
De grote Tiger haak van de accessoireserie Impuls is uitgevoerd in RVS, en is ook verkrijgbaar in chroom. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 1 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. Dit product maakt deel uit van het Impuls totaalconcept, dat verder bestaat uit badmeubelen en douchecabines, alles in de Impuls stijl.
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Ook verkrijgbaar in chroom
- Ook verkrijgbaar in klein formaat
- Kan zowel geplakt (met Tigerfix 1) als geschroefd worden

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Impuls haak groot RVS 387130946 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!

ga naar sanitairwinkel.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Kledinghaak Tiger Impuls Groot RVS Geborsteld
De Tiger Impuls haak groot is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 5 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. De Impuls serie bevat tevens een kleine haak die door middel van tape op de muur te bevestigen is, maar ook tal van andere accessoires voor de badkamer en de toiletruimte zijn beschikbaar binnen deze serie. Alle Impuls accessoires zijn tevens in de kleur chroom verkrijgbaar.
De grote haak uit de Impuls serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is los verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Impuls Kledinghaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Naast montage met schroeven tevens geschikt voor toepassing met TigerFix waarbij boren niet noodzakelijk is
- Tevens verkrijgbaar in kleine uitvoering (plakhaak) voor belastingen tot 1 kg
- Ook verkrijgbaar in de kleur chroom
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl