Tiger Bold haak groot zwart

Tiger Bold haak groot zwart
 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer 289630746
EAN/UPC 4008912896410

€10.93 €11.25 3
€11.02
€11.25
€10.93
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €11.02
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €11.25
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €15.93
Bold is een stoere accessoirelijn en biedt een schitterend contrast op een lichte muur. Een aanwinst voor iedere badkamer. In deze serie zijn diverse accessoires verkrijgbaar. De grote Tiger haak met klep van de accessoireserie Bold is uitgevoerd in de kleur zwart, en is ook verkrijgbaar in chroom en zonder klep. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar, waaronder ook een kleinere en extra grote haak. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. - Ook verkrijgbaar in klein en XL formaat - Eenvoudig te reinigen - Duurzame materialen - Ook verkrijgbaar in chroom.

Sanitairkamer.nl product informatie:

Bold is een stoere accessoirelijn en biedt een schitterend contrast op een lichte muur. Een aanwinst voor iedere badkamer. In deze serie zijn diverse accessoires verkrijgbaar.
De grote Tiger haak met klep van de accessoireserie Bold is uitgevoerd in de kleur zwart, en is ook verkrijgbaar in chroom en zonder klep. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar, waaronder ook een kleinere en extra grote haak. Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar.
- Ook verkrijgbaar in klein en XL formaat
- Eenvoudig te reinigen
- Duurzame materialen
- Ook verkrijgbaar in chroom.

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Bold haak groot zwart 289630746 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Handdoekhaak Tiger Bold Medium Rond Mat zwart
De Tiger Bold haak medium is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De haak is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Door de slimme constructie van de haak zijn de bijgeleverde bevestigingsmiddelen niet zichtbaar na montage. Het assortiment van de Bold accessoire serie bestaat daarnaast uit een groot aantal aanvullende accessoires voor badkamer en toiletruimte, waaronder nog twee varianten van deze haak. Alle accessoires zijn tevens in de kleur chroom verkrijgbaar.
Specificaties Tiger Bold handdoekhaak
- Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor toepassing in vochtige ruimten
- Eenvoudige montage en makkelijk te reinigen
- Blinde montage: geen bevestigingsmiddelen zichtbaar na montage
- Inclusief bevestigingsmiddelen bestaande uit rvs schroeven en Fisher pluggen
- Deze haak is ook verkrijgbaar in twee andere afmetingen
- Ook verkrijgbaar in de kleur chroom
- 5 jaar garantie

ga naar Tegeldepot.nl