Tiger Safira haak dubbel chroom

Tiger Safira haak dubbel chroom
 

Beste prijs

Vanaf €27.13

 

Product informatie

Merk Tiger
Artikelnummer 264830346
EAN/UPC 4008912648408

€27.13 €27.70 2
€27.13
€27.70
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €27.13
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €27.70
De accessoireserie Safira combineert mooi en natuurlijk helder glas met glanzend chromen profielen. Door haar hoge kwaliteit en rijke uitstraling maakt Safira van iedere badkamer een luxe wellnessriumte. De dubbele Tiger haak van de accessoireserie Safira is uitgevoerd in chroom. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 1 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar. - Duurzame materialen - Eenvoudig te reinigen - Twee ophanghaakjes - Kan zowel geplakt (met Tigerfix 1) als geschroefd worden

Sanitairkamer.nl product informatie:

De accessoireserie Safira combineert mooi en natuurlijk helder glas met glanzend chromen profielen. Door haar hoge kwaliteit en rijke uitstraling maakt Safira van iedere badkamer een luxe wellnessriumte.
De dubbele Tiger haak van de accessoireserie Safira is uitgevoerd in chroom. Dit product kan aan de wand worden geschroefd, maar kan ook met behulp van Tigerfix 1 op een gladde en harde ondergrond geplakt worden. U hoeft dus niet te boren. (Tigerfix is los verkrijgbaar). Er zijn van deze serie diverse sanitair accessoires verkrijgbaar.
- Duurzame materialen
- Eenvoudig te reinigen
- Twee ophanghaakjes
- Kan zowel geplakt (met Tigerfix 1) als geschroefd worden

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Tiger Safira haak dubbel chroom 264830346 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Tiger specialist met een groot assortiment Handdoekhaken. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl