Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloop

Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloop
 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3801530
EAN/UPC 8718274531701

€86.30 €109.90 2
€86.30
€109.90
€119.00
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €86.30
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €114.90
Douche-concurrent.nl
verzendkosten: Pre-Order
Tax: €0.00
Total: €119.00
Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloopIn plaats van een keukenkraan op uw aanrechtblad, kunt u er ook voor kiezen om de kraan uit de muur te laten komen. De Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloop is daar een goed voorbeeld van. De wandkraan is voorzien van twee knoppen in de vorm van een kruisgreep. Kruisgreep geeft u een goede houvast maar brengt ook een ouderwets tintje mee. Voor de finishing touch is er gezorgd voor een letter H en C op de knoppen. Dit is om duidelijk te maken uit welke knop koud en warm water komt. De kraan heeft keramische schrijven. Keramische schijven zorgen ervoor dat de kraan een langere levensduur heeft. Dat komt omdat het keramisch binnenwerk de hendel jaren lang soepel houdt in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten.

Sanitairkamer.nl product informatie:

Keukenwandmengkraan Liberty heeft een bovenuitloop en heeft een nostalgische uitstraling.

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloop
In plaats van een keukenkraan op uw aanrechtblad, kunt u er ook voor kiezen om de kraan uit de muur te laten komen. De Keukenkraan Best Design Liberty Wandkraan boven uitloop is daar een goed voorbeeld van.
De wandkraan is voorzien van twee knoppen in de vorm van een kruisgreep. Kruisgreep geeft u een goede houvast maar brengt ook een ouderwets tintje mee. Voor de finishing touch is er gezorgd voor een letter H en C op de knoppen. Dit is om duidelijk te maken uit welke knop koud en warm water komt.
De kraan heeft keramische schrijven. Keramische schijven zorgen ervoor dat de kraan een langere levensduur heeft. Dat komt omdat het keramisch binnenwerk de hendel jaren lang soepel houdt in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten.

ga naar Tegeldepot.nl

Douche-concurrent.nl product informatie:

De Keukenkraan Liberty Wand Boven Chroom is van het merk Best Design. Deze mengkraan is gemaakt van verchroomde messing en wordt gemonteerd aan de wand. De kraan heeft een nostalgische uitstraling met twee draaiknoppen voor de watertoevoer. De uitloop bij deze kraan is hoger dan de draaiknoppen.

ga naar Douche-concurrent.nl