Filters
Prijs
€0.00 €6,344.00
Verberg filters
 
Categories
 
Merken
 
Winkels
 
Weergaven 1 to 20 of 9435 (Kranen)
 

Kranen vergelijken? Sanitair vergelijken begint bij Sanibob.nl

Kranen vormen een onmisbaar onderdeel van de keuken, badkamer en het toilet. Een mooie kraan maakt een ruimte ook net even af. Kranen bestaan in alle soorten en maten. Ze verschillen in vorm, materiaal, afmetingen, afwerking en de soorten knoppen. In de badkamer heeft u vaak al minimaal twee kraantjes nodig, namelijk voor de wastafel en voor de douche. Als u daarnaast een ligbad heeft of een dubbele wastafel, dan heeft u een extra kraan nodig. Sanibob.nl heeft een uitgebreid aanbod van keukenkranen, douchekranen, fonteinkranen, badkranen en bidetkranen.

Kranen voor in het hele huis

Er bestaan waarschijnlijk veel meer soorten kraantjes dan u verwacht. Ze bestaan in allerlei vormen en materialen. De bediening verschilt ook. Er zijn bijvoorbeeld varianten met draaiknoppen en eenhendelkranen. Er zijn mengkranen, thermostatische kranen en regendouchesystemen. De soort die u kiest hangt natuurlijk vooral af van wat u handig vindt werken en van wat u mooi vindt. Een luxe kraan met een strak design geeft een ruimte een exclusieve uitstraling, terwijl een wat simpelere versie wat knusser kan ogen. Er is altijd wel een kraan te vinden die precies past bij de stijl van uw badkamer, keuken of toilet.

Altijd vergelijken

Als u een badkamer, keuken of toilet gaat inrichten, dan zijn de kraantjes wellicht niet het eerste waarover u beslist. Eerst komen de grotere onderdelen, zoals de kastjes, de wc of de douche. De kranen zijn meer een finishing touch. Als u een hele ruimte met zorg heeft ingericht, dan wilt u daar natuurlijk een kraan bij kiezen die helemaal bij de rest van de inrichting past. Omdat er ontzettend veel soorten bestaan, is het handig om door kranen vergelijken inspiratie op te doen over de mogelijkheden en uitvoeringen. Kies niet te snel en zoek totdat u de perfecte kraan heeft gevonden. Door te vergelijken kunt u eveneens bezuinigen op de kosten van de aankoop. Dit kan een mooie besparing opleveren.

Sanibob.nl voor alle sanitair

Sanibob.nl heeft niet alleen een mooi aanbod aan kranen, maar verkoopt alle soorten van sanitair. U vindt er onder andere toiletten, douches, ligbaden, radiatoren, spoelbakken, badkamermeubels, spiegels en tegels, maar ook accessoires en installatiemateriaal. Begin uw verbouwing daarom altijd bij Sanibob.nl.