Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/Glas

Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/Glas
 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3804210
EAN/UPC 8718274535754

€34.87 €40.70 2
€34.87
€40.70
€49.00
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €34.87
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €45.70
Douche-concurrent.nl
verzendkosten: Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Tax: €0.00
Total: €49.00
Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/GlasDe Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/Glas heeft een metalen stang waarmee u eenvoudig het toilet kan reinigen. De bevestiging van de borstel is van metaal en de houder van glas. De houder kunt u monteren aan de muur. Het voordeel daarvan is dat u heel eenvoudig onder de houder kunt schoonmaken. De geheel metalen toiletborstel houder is van de serie Rome. Er zijn nog vele andere accessoires van de serie Rome om uw badkamer of toiletruimte mee af te maken.

Sanitairkamer.nl product informatie:

Best Desing Rome toiletborstelhouder is incl. met borstel. De set heeft een matglas kommetje voor de borstel. Deze set heeft een chroom en ronde afwerking.

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/Glas
De Toiletborstelhouder Best Design Rome Chroom/Glas heeft een metalen stang waarmee u eenvoudig het toilet kan reinigen. De bevestiging van de borstel is van metaal en de houder van glas.
De houder kunt u monteren aan de muur. Het voordeel daarvan is dat u heel eenvoudig onder de houder kunt schoonmaken. De geheel metalen toiletborstel houder is van de serie Rome. Er zijn nog vele andere accessoires van de serie Rome om uw badkamer of toiletruimte mee af te maken.

ga naar Tegeldepot.nl

Douche-concurrent.nl product informatie:

De WC Borstel Set Milano is van het merk Best Design. De set bestaat uit een toiletborstelhouder inclusief borstel. De houder heeft een ronde kom als houder gemaakt van getint glas. De set heeft een chromen en ronde afwerking.

ga naar Douche-concurrent.nl