Geberit UP100 Toiletset, Mueller Sub inclusief softclose zitting

Geberit UP100 Toiletset, Mueller Sub inclusief softclose zitting
 

Beste prijs

Vanaf €325.01

 

Product informatie

Merk Geberit
Artikelnummer sk1702
EAN/UPC 8718858072200

€325.01 €883.26 2
€325.01
€883.26
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €325.01
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €883.26
Villeroy & Boch heeft een serie genaamd 'Subway'. Deze serie is super populair, en ??n van de best verkochte van Nederland. ??n nadeel, het is wat aan de prijzige kant. Mueller biedt hiervoor een perfect alternatief. De Mueller Sub, bedekte bevestiging, strak geheel, eenvoudig te plaatsen en standaard voorzien van een softclose zitting. Geniet van deze messcherpe aanbieding! Dit setje bevat een UP100 Duofix reservoir van Geberit. De 2 doorspoel knoppen kunnen ingesteld worden, zodat er maximaal water bespaard wordt. De kleine knop kan van 3 tot 4 liter ingesteld worden. De grote knop van 4,5 tot 7,5 liter. Ook de hoogte van het reservoir is verstelbaar. Bekijk de technische tekening om te zien wat de afstelmogelijkheden zijn. Dit reservoir van Geberit is eenvoudig te installeren. Bekijk de installatie video. Met dit reservoir kunt u 6 verschillende drukplaten combineren. Het uiterlijk van de drukplaten kunt u zien op ??n van de afbeeldingen. De witte drukplaten zitten in de totaalprijs inbegrepen. Indien u kiest voor mat- of glans chroom, kost dat ? 20,- extra. Vergeet niet de handige toiletblokhouder bij het setje te combineren!

Sanitairkamer.nl product informatie:

Villeroy & Boch heeft een serie genaamd 'Subway'. Deze serie is super populair, en ??n van de best verkochte van Nederland. ??n nadeel, het is wat aan de prijzige kant. Mueller biedt hiervoor een perfect alternatief. De Mueller Sub, bedekte bevestiging, strak geheel, eenvoudig te plaatsen en standaard voorzien van een softclose zitting. Geniet van deze messcherpe aanbieding!
Dit setje bevat een UP100 Duofix reservoir van Geberit. De 2 doorspoel knoppen kunnen ingesteld worden, zodat er maximaal water bespaard wordt. De kleine knop kan van 3 tot 4 liter ingesteld worden. De grote knop van 4,5 tot 7,5 liter. Ook de hoogte van het reservoir is verstelbaar. Bekijk de technische tekening om te zien wat de afstelmogelijkheden zijn. Dit reservoir van Geberit is eenvoudig te installeren. Bekijk de installatie video.
Met dit reservoir kunt u 6 verschillende drukplaten combineren. Het uiterlijk van de drukplaten kunt u zien op ??n van de afbeeldingen. De witte drukplaten zitten in de totaalprijs inbegrepen. Indien u kiest voor mat- of glans chroom, kost dat ? 20,- extra.
Vergeet niet de handige toiletblokhouder bij het setje te combineren!

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Praya Geberit UP 100 plus Metro wc plus zitting plus Delta 21 wit 32.4899 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Praya specialist met een groot assortiment Toiletsets. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl