Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan Chroom

Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan Chroom
 

Beste prijs

Vanaf €92.47

 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3880150
EAN/UPC 8718274538014

€92.47 €103.30 2
€92.47
€103.30
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €92.47
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €108.30
Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan ChroomDe Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan Chroom is ook echt een diva onder de mengkranen. De slanke uitloop met zijn rondingen creëert design. Daarbij is de hendel ook mooi in het geheel mee genomen. De kogel waarmee de hendel soepel te bedienen is ziet u zitten. Dit heeft een finishing touch aan de kraan. Het model is straks, modern en sierlijk tegelijk. De chromen wastafelkraan is voorzien van keramische schijven. Keramische schijven zorgen voor een lange levensduur van de kraan. Dat komt omdat het keramisch binnenwerk de hendel jaren lang soepel houdt in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. De 15,7 cm hoge kraan is voorzien van flexibele aansluitingen en 3/8 inch wartel binnendraad. Daarnaast heeft u nog 2 jaar garantie op de kraan.

Sanitairkamer.nl product informatie:

Wastafelkraan Diva heeft een super moderne uitstraling met zijn unieke greep en strakke vormen.
Kleur: Chroom
-Flexibele aansluitingen 3/8" wartel binnendraad
-Hoogte 15cm

ga naar Sanitairkamer.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan Chroom
De Wastafelkraan Best Design Diva Mengkraan Chroom is ook echt een diva onder de mengkranen. De slanke uitloop met zijn rondingen creëert design. Daarbij is de hendel ook mooi in het geheel mee genomen. De kogel waarmee de hendel soepel te bedienen is ziet u zitten. Dit heeft een finishing touch aan de kraan. Het model is straks, modern en sierlijk tegelijk.
De chromen wastafelkraan is voorzien van keramische schijven. Keramische schijven zorgen voor een lange levensduur van de kraan. Dat komt omdat het keramisch binnenwerk de hendel jaren lang soepel houdt in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten.
De 15,7 cm hoge kraan is voorzien van flexibele aansluitingen en 3/8 inch wartel binnendraad. Daarnaast heeft u nog 2 jaar garantie op de kraan.

ga naar Tegeldepot.nl