Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan Chroom

Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan Chroom
 

Beste prijs

Vanaf €92.90

 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3801000
EAN/UPC 8718274531121

€87.90 €132.98 2
€87.90
€132.98
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €92.90
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €132.98
Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan ChroomDe Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan Chroom is een vrij standaard model. iedere kraan heeft iets unieks. Daarom zijn er zoveel verschillende soorten en verschillende stijlen. Het voordeel van de Maximal is dat hij goed te combineren is met verschillende stijlen. Landelijk, klassiek en modern. De 18.1 cm hoogte mengkraan wordt geleverd zonder waste maar heeft wel een luxe perlator. De kraan heeft een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de Best Design Maximal mengkraan een mooie finish. Dit is de standaard kleur die in de meeste gevallen wordt toegepast bij kranen.

Tegeldepot.nl product informatie:

Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan Chroom
De Wastafelkraan Best Design Maximal Mengkraan Chroom is een vrij standaard model. iedere kraan heeft iets unieks. Daarom zijn er zoveel verschillende soorten en verschillende stijlen. Het voordeel van de Maximal is dat hij goed te combineren is met verschillende stijlen. Landelijk, klassiek en modern.
De 18.1 cm hoogte mengkraan wordt geleverd zonder waste maar heeft wel een luxe perlator. De kraan heeft een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de Best Design Maximal mengkraan een mooie finish. Dit is de standaard kleur die in de meeste gevallen wordt toegepast bij kranen.

ga naar Tegeldepot.nl

Sanitairkamer.nl product informatie:

Wastafelkraan Maximal is een rond uitgevoerde kraan met een rechte uitloop. Het hendeltje om de kraan te bedienen loopt iets schuin omhoog.
Afmeting:
Totale hoogte: 18 cm
Hoogte uitloop: 10 cm

ga naar Sanitairkamer.nl