Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS

Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS
 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB3862920
EAN/UPC 8718274537222

€143.89 €167.90 3
€143.89
€143.90
€167.90
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Sanitairkamer.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €143.89
sanitairwinkel.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €143.90
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €0.00
Tax: €0.00
Total: €167.90
Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS Een vrij standaard model wastafelkraan, maar toch heeft hij iets bijzonders. Hij is namelijk volledig van RVS. Een materiaal waar u jaren lang plezier van zult hebben met de juiste behandeling. Met de kleine hendel kunt u gemakkelijk de temperatuur van het water bepalen. De uitloop is strak rond afgewerkt met aan het uiteinde een perlator. Een perlator biedt u veel voordelen omdat het zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt. Wat zijn de voordelen van het materiaal RVS?RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten, gaat zeer lang mee, loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid, duurzaamheid. RVS kranen hebben een productieproces wat een stuk milieu vriendelijker is dan het proces van een verchroomde messing kraan. RVS AISI 304 bestaat uit 18% chroom,8% nikkel en ijzer. RVS heeft maar liefst 15 jaar garantie. Op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges van de Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS geven wij een garantie van 2 jaar.

Sanitairkamer.nl product informatie:

Wastafelkraan More is een volledig RVS strak afgewerkte kraan.
*RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten
*RVS gaat zeer lang mee
*RVS is loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid,
duurzaamheid
*RVS kranen hebben een productieproces wat een stuk milieu vriendelijker is dan het
proces van een verchroomde messing kraan

ga naar Sanitairkamer.nl

sanitairwinkel.nl product informatie:

Best Design Ore wastafelkraan More RVS 3862920 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Best Design specialist met een groot assortiment Wastafelkranen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

ga naar sanitairwinkel.nl

Tegeldepot.nl product informatie:

Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS
Een vrij standaard model wastafelkraan, maar toch heeft hij iets bijzonders. Hij is namelijk volledig van RVS. Een materiaal waar u jaren lang plezier van zult hebben met de juiste behandeling. Met de kleine hendel kunt u gemakkelijk de temperatuur van het water bepalen.
De uitloop is strak rond afgewerkt met aan het uiteinde een perlator. Een perlator biedt u veel voordelen omdat het zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.
Wat zijn de voordelen van het materiaal RVS?
RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten, gaat zeer lang mee, loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid, duurzaamheid. RVS kranen hebben een productieproces wat een stuk milieu vriendelijker is dan het proces van een verchroomde messing kraan. RVS AISI 304 bestaat uit 18% chroom,8% nikkel en ijzer. RVS heeft maar liefst 15 jaar garantie.
Op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges van de Wastafelkraan Best Design Ore More Eenhendel RVS geven wij een garantie van 2 jaar.

ga naar Tegeldepot.nl