Wastafelkraan Best Design Spout Waterval Chroom

Wastafelkraan Best Design Spout Waterval Chroom
 

Beste prijs

Vanaf €99.40

 

Product informatie

Merk Best design
Artikelnummer ADB4001250
EAN/UPC 8718274539752

€94.40 €94.40 1
€94.40
0 0

Waardering en Review(s)

Geen waardering  

Aanbieders
Tegeldepot.nl
verzendkosten: €5.00
Tax: €0.00
Total: €99.40
Wastafelkraan Best Design Spout Waterval ChroomDe Wastafelkraan Best Design Spout Waterval Chroom is een bijzondere mengkraan. Hij heeft namelijk een waterval als uitloop. De uitloop is voorzien van een plat frame met recht opstaande zijkanten waar het water al een waterval uit kan lopen. De kraan is voorzien van keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar. Als hier vuil tussen komt sluit de kraan niet meer goed af en lekt de uitloop. Voorkomen dat er vuil in het binnenwerk is dus van groot belang. Met de hendel boven op de wastafelkraan kunt u de temperatuur bepalen van het water. Hoe hoger u de hendel open zet hoe meer water u uit de waterval laat komen De geheel messing verchroomde mengkraan voor op uw wastafel is vierkant van vorm en is goed te combineren met verschillende stijlen.

Tegeldepot.nl product informatie:

Wastafelkraan Best Design Spout Waterval Chroom
De Wastafelkraan Best Design Spout Waterval Chroom is een bijzondere mengkraan. Hij heeft namelijk een waterval als uitloop. De uitloop is voorzien van een plat frame met recht opstaande zijkanten waar het water al een waterval uit kan lopen.
De kraan is voorzien van keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar. Als hier vuil tussen komt sluit de kraan niet meer goed af en lekt de uitloop. Voorkomen dat er vuil in het binnenwerk is dus van groot belang.
Met de hendel boven op de wastafelkraan kunt u de temperatuur bepalen van het water. Hoe hoger u de hendel open zet hoe meer water u uit de waterval laat komen
De geheel messing verchroomde mengkraan voor op uw wastafel is vierkant van vorm en is goed te combineren met verschillende stijlen.

ga naar Tegeldepot.nl